Mötesplatser för civilsamhället

Jobbgemenskap för civilsamhället på Tollare 22/2, 22/3, 24/5
kl: 9 – 12

Ta med din dator och det du jobbar med och kom till Tollare folkhögskola!

Centrum för ideellt ledarskap bjuder in dig som jobbar inom civilsamhället att i samvaro med andra i en vacker miljö arbeta härifrån en halvdag. Välj att förlägga delar av din arbetsdag till Tollare folkhögskola, passa på att boka arbetsmöten med andra, ha givande samtal i samband med fika och lunch. Ta en skön promenad i de vackra omgivningarna, gymma eller basta, möjligheterna är oändliga. Hoppas att vi ses!
· Fika och lunch kan du köpa i vår restaurang.  

Problemlösarverkstad för civilsamhället på Tollare, 19/4
kl: 9 – 12
Med regelbundenhet stöter vi på stora och små utmaningar i våra uppdrag. Lika ofta finns det någon annan förening som har varit med om liknande situationer. Ta med dig din utmaning och kom till Tollares problemslösarverkstad! Vi som deltar hjälps åt att hitta lösningar och delar med oss. Pedagog från Centrum för ideellt ledarskap faciliterar träffen.
· Fika och lunch kan du köpa i vår restaurang 

MÖTET 2018
Håll utkik! I början av hösten arrangerar Tollare en knytkonferens för civilsamhället. Då möts ideellt aktiva, förtroendevalda och anställda i civilsamhället från hela landet för att diskutera och bilda sig i de frågor de allra helst vill prata med andra om. MÖTET:s innehåll är deltagarstyrt och inget du vill missa. Mer information kommer framöver.